Jip en Janneke brengen bruidspaar naar het raadhuis

Jip en Janneke brengen bruidspaar naar het raadhuis

Donderdag 26 mei, een stralende zonnige dag, de dag waarop Gaia, leerlinge uit de vrijdagochtendles, haar jawoord zou gaan geven aan haar grote liefde Jan. Gaia en Jan hebben elkaar door de paardensport leren kennen en wat is er dan leuker dan je als bruidspaar door paard en wagen naar het raadhuis te laten rijden. Jip en Janneke mochten op deze speciale dag de huifkar trekken. Spic en span gewassen stonden ze trots voor de huifkar. Koetsier Pieter en groome Marian zagen er voor deze gelegenheid ook extra mooi uit. Om het geheel nog wat feestelijker te maken, kreeg de huifkar begeleiding van 2 agenten van de bereden politie.

De stoet had veel bekijks toen ze vanuit vanaf het huis van het bruidspaar vertrokken richting raadhuis. Aangekomen bij het raadhuis ging het bruidspaar naar binnen voor de huwelijksceremonie. Na afloop poseerde het bruidspaar natuurlijk met de paarden, een zo belangrijk raakvlak in hun leven. Daarna stapte het kersverse echtpaar weer in de huifkar en onder het genot van een glas champagne werden ze naar de feestlokatie gebracht. Daar zat de taak voor Jip en Janneke er op.

Het hele team van Manege Hillegom feliciteert het bruidspaar natuurlijk van harte en wenst ze een mooi, gezond en lang leven samen.

[envira-gallery id=”1754″]