Goede scores op manege Hillegom

Goede scores op manege Hillegom

Afgelopen zaterdag waren de leerlingen van instructrice Mariette lemmers aan de beurt om hun vorderingen te laten zien.

Zij reden de F2 A. Dat is een proeve van bekwaamheid waarin het zelfstandig rijden van verschillende figuren in draf en stap voorkomen. De jury mevrouw A. Kesseling was blij verrast door de prestaties van deze leerlingen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar. “wat mij vooral opviel was de keurige houding en zit. De amazones en ruiters waren goed voorbereid waardoor ik hoge punten kon geven.”

Mariette was natuurlijk heel trots op haar leerlingen. De minimum score is 210 punten, dan ben je geslaagd voor het niveau F2A. Nu werd er als laagste score 231 behaald ! Annemijn van de Reep werd eerste met 245 punten.

Nadat de jonge leerlingen hun proeven gereden hadden waren de junioren en senioren aan de beurt om te laten zien wat zij geleerd hadden.De jury, mevrouw Brands, had als enige opmerking dat de voltes ronder gereden konden worden. Ellen Rozendaal behaalde op het paard Romario een winstpunt in de F 12. Albert Hurtak was met 221 punten de beste met het diploma rijden.

Bij de junioren werd Klaudia Knapik eerste op het paard Vucantos en Jelle Daudey werd in de F10 A tweede. Yvonne verdonk behaalde de eerste plaats bij de senioren waarbij Daniel van de berg tweede werd.

Op de foto: Mariet met enkele leerlingen van haar vrijdag les.

IMG_2876